IC S*solberga Zafirs nastasiia (a 23)

 

Jag är glad över att ha fått förtroendet att ta hand om denna snygga och spinn-glada tjej Nastasiia, tack Helén! Alltid roligt att i pappa katt Filja kunna fånga upp en linje från min första Sibiriska katt och kull. Sedan att mamma katt Anisiia är en både trevlig, snygg och välmeriterad dam, gör det extra spännande och jag ser fram emot Nastasiias utveckling. Vi slutar dock med IC-titel då hon starkt ogillar utställningar och morrar hela tiden hos domarna och gillar inte att vara fasthållen, även om hon inte gör ngt mer !


Nastasiia är en trygg, nyfiken och mycket kelig tjej, som kommer fram och hälsar frimodigt, först vid dörren när det kommer någon! Ligger och sover vid min kudde och är en mycket mysig tjej.


Tyvärr måste jag omplacera henne då hon efter sin kull 2014, inte accepterar min andra hona Lapochka. Att fortsätta med att ha delat hus känns inte som ett bra alternativ! Nastassia flyttade till fodervärd i Gränna hösten 2014 och fick en minikull på två friska kattungar 150226 med min avelshane Zimba. Se album nedan. Fick dock hämta hem henne med ungar, när de var 4 ve gamla, då Nastasiia inte accepterade hunden i familjen när hon hade kull och försökte jaga iväg honom. Det var inget alternativ för mig att kattfamiljen skulle vara instängda i ett rum. Innan kattungarna var flyttklara hade jag delat hus med mina två unghanar i den andra delen.


Nastasiia kastrerades och HCM-testades i juni 2015 med friskt hjärta. Flyttade därefter till sitt nya hem i Fiskebäckskil 2015-06-10 till familjen Lena Wallin i en vacker våning 180 kvm stor. Där hon anpassade sig blixtsnabbt och charmat sina nya ägare och deras gäster totalt! Känns så härligt även om jag saknar hennes keliga väsen! Tröstar mig med sonen Borya som jag behållit hemma som avelshane.

Född: 2012-04-20          Kastrat                     Färg: a 23 (blå tigré)

SVERAK LO 286857  (örontatuerad)      Stamtavla

Blodgrupp: A, ej b-blodsbärare                     Ej colour-pointbärare.

HCM-senaste: 2015-06-10 u.a.


Far:
S*Milashka's Filja

SIB n 09 24
född  2011-01-02

(2014-10-31 vikt 5,8 kg)Mor:
EC S*Solberga Zafirs Anisiia, DVM

SIB a 23

född 2004-07-03


Nastasiia födde sin FÖRSTA KULL 15 okt. 2013 Det blev tre fina ljusa svartmönstrade honor, varav en tabby. KLICKA PÅ KULLBILDEN för att komma till kullsidan, där länkar till kattungarnas egna sidor finns.Nastasiia fick sin ANDRA KULL 28 juni 2014. Det blev fem ungar denne gång, tre blå och två svartmönstrade! Pappa är en snygg goldenhane Banzai från Polen som bor i Danmark. Se Nastasiias kullsida (klicka på kullbilden bredvid).


Nastasiias TREDJE KULL föddes 26 febr 2015. Klicka på parningsalbumet nedan för att komma till kullsidan.